magyar  |  english  |  deutsch
Szolgáltatások
Tevékenységek
Munkaadóknak
Munkavállalóknak
Ajánlatkérő lap
Tisztelt Munkaadó!

Üzletfilozófiánknak megfelelően hozzá kívánunk járulni az Önök hatékonyságának növeléséhez, amibe a jó időgazdálkodást is beleértjük, ezért

- Tanácsadó üzletágunk a megkereséstől és a feladat tisztázásától számított 5 napon belül megküldi Önöknek ajánlatunkat,

- Outsourcing és munkaerő- kölcsönzési üzletágunk a kért munkakörök feladatainak, javadalmazásának(órabér vagy teljesítménybér) és munkaidejének (teljes vagy részmunkaidő) tisztázását követően 2 héten belül vállalja a kért munkavállaló jelöltek munkába állítását.

Vállalkozásunk a közepes végzettséget igénylő, nagy tömegu ismétlődő feladatokra, illetve a speciális szakképzettséget és gyakorlatot igénylő gazdasági és ügyviteli munkakörökre specializálódott.

A jól mérhető feladatoknál teljesítménybérben (adatrögzítés, számlarögzítés, iktatás, bérszámfejtés, bevallásrögzítés), míg a többi feladatnál órabérben (asszisztensi, operatori, irat-előkészítési és archiválási feladatok) történik az elszámolás a megbízóval.

Az órabéres feladatoknál egyszeru és bonyolult feladatokat definiáltunk az alábbiak szerint:

Egyszerű feladat: egyszerű, ismétlődő, helyhezkötött feladat, amely a Megbízó ügyfelével való kapcsolattartást nem igényli és általában back office jellegű.

Bonyolult feladat: többrétegű feladat, amely a Megbízó ügyfelével való érintkezést (marketing, gazdasági vagy ügyfélszolgálati ismeretet) igényel, általában front office jellegű.

Tanácsadói feladatoknál, teljes adminisztráció vagy kiszervezés esetén havi díjas elszámolást alkalmazunk, ami a feladat bonyolultságától és a résztvevő tanácsadók számától függ.

Konkrét ajánlatkérésük esetén kérjük töltsék ki az alábbi ajánlatkérő lapot.

Tel./Fax: 1-272-0313
E-mail: humanetap@eqnet.hu
Állítsa be kezdőlapnak!